Xarxa: Kl’aa, la teva cançó

posted in: Xarxa Olesa | 0

Aquest diumenge 11 d’abril podrem gaudir d’un espectacle familiar, orientat a nens de 0 a 5 anys: Kl’aa, la teva cançó, guanyador del Premi Feten 2020 al Millor Espectacle per la Petita Infància. Serà a les 17:30, com sempre. Heus aquí la sinopsi:

Poc a poc surto del niu, on soc? Qui soc? Amb cada so i amb cada pas em vaig fent més jo, em vaig construint i alhora puc mirar-te més a tu i als altres. Amb la brúixola de la curiositat em vaig allunyant de casa per descobrir nous indrets, noves aventures i fer el meu camí, la meva cançó. La cançó que em fa ser qui soc.

KL’AA significa “cantar” en llengua hadzabe, la llengua més primitiva que es coneix. Una experiència visual i sonora a través de la veu per a nadons (0-5 anys) i les seves famílies. Un viatge musical de l’infant en la descoberta del món.

En trobareu més informació al ticketing:

https://vivetix.com/entradas-klaa-la-teva-canco-dinspira-teatre