Un febrer farcit d’activitats

posted in: Uncategorized | 0

Gaudirem d’un mes ple de cinema: el pròxim dissabte 24, acollirem la Mostra Anual de Curtmetratges, “MAC”, en una edició especial pel Centenari on també gaudirem dels millors curts de les anteriors edicions. Molts d’ells de producció local! I diumenge 11, l’habitual projecció de cinema comercial, amb la pel·lícula Te estoy amando locamente, i un posterior cinefòrum. Ambientada a Sevilla l’any 1977, Reme, una mare tradicional, però que estima el seu fill adolescent que vol ser artista, s’involucrarà al moviment LGTBIQ+ andalús.

En el marc del Centenari de l’entitat, també rebrem l’ACF Olesa Sardanista el diumenge 18, amb un Homenatge a les Sardanes amb la Cobla Vila d’Olesa interpretant les sardanes de Joan Segura sobre la nostra vila.

La producció teatral també tindrà cabuda el dissabte 17 amb l’espectacle Berenguera, de Gerard Franch i Maria Jover. A partir de la trobada d’un poema de Berenguera de Vilamur, l’obra narra la vida d’aquesta figura mitjançant cant, dansa i poesia, explorant la credibilitat del llenguatge històric i plantejant qüestions sobre fonts d’informació, ‘Fake news’ i intel·ligència artificial.

Pels que teniu mainada, aquests dies hi haurà propostes familiars a la línia de programació Escola. Tindrem un Taller científic dinamitzat per Lutravioleta, on experimentarem amb l’extracció del nostre propi ADN, el dissabte 17. I un espectacle familiar de Xarxa amb música i titelles titulat Miranius, de la cia. de_paper, el dia 4 de febrer.

Podeu adquirir les entrades en aquest enllaç i a taquilla. Recordeu seguir-nos a les xarxes socials per estar al dia de totes les novetats.

Ens veiem al Casal!