Arriba la comèdia musical ‘T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré’

posted in: Uncategorized | 0

Com vam anunciar, ens espera una temporada plena de teatre! La primera proposta, de producció pròpia, és una comèdia musical sobre la complexitat de les relacions romàntiques: T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré, basada en la reconeguda obra de Joe DiPietro i Jimmy Roberts.

L’espectacle presenta una sèrie d’esquetxos còmics independents connectats pel tema central de l’amor i les relacions. Tot el que sempre heu pensat secretament sobre les cites, romanços, matrimonis, amants, marits i esposes, però que mai us heu atrevit a admetre!

L’obra comptarà amb música en directe i un repartiment d’actors i actrius olesanes de luxe: Meritxell Cortès, Emma Cánovas, Daniel Buson, Jan Cánovas, Aina Nolla, Anna Calduch, Josep Maria Cascante, Roser Cascante, Albert Egea, Ferran Manyà, Sergi Fontanals i Núria Cubero.

Podreu gaudir de les representacions els dies 13 i 14 (a les 20h) i 15 (a les 18:30h) d’octubre, a El Casal d’Olesa (C/Metge Carrera, 69).

Les entrades ja estan a la venda! Podeu adquirir-les al següent enllaç: https://www.entrapolis.com/entrades/testimo-ets-perfecte-ja-et-canviare-el-casal-cultural