Sondejant les fronteres del teatre per a nens amb “La Nena dels Pardals”

posted in: Xarxa Olesa | 0

Ens ha dit “un pardalet”, que des de l’entitat de Xarxa i el Casal, estan molt orgullosos de portar l’espectacle titulat La Nena dels Pardals, aclamat pel públic i la crítica, i guanyador de dos premis, el de la crítica al millor espectacle familiar, i el premi enderrock al millor disc amb música infantil i familiar.

Com ja anem fent cada any, alguns espectacles els reservem pel teatre de La Passió, i aquest és el cas.

Creiem que realment és una gran oportunitat per anar al teatre en família, o inclús per adults sense fills. L’espectacle serà amb música en directe, a càrrec de l’agrupament LA TRESCA I LA VERDESCA, i tant la història com els visuals prometen ser captivadors.

Doncs, anem al gra! Hora, lloc (ja l’hem dit) i preus! I després, una mica de sinopsi i imatges perquè us en feu una idea.

Data? DIUMENGE 11 de Novembre a les 17:30 

Recordeu! Aquest cop és a LA PASSIÓ D’OLESA

Preu? El de sempre de xarxa: 6€ socis de xarxa, 8€ general. Barat, barat.

Fem saber també que podeu RESERVAR ENTRADES des d’aquí mateix! Perquè segurament venint diumenge a taquilla n’hi ha prou, però ja sabeu què diuen: mai pots dir gra, si no és al sac i ben lligat.

Sinopsi? Aquí va:

Quan el Gran Timoner ordena exterminar els pardals del país perquè es mengen el gra, una nena, la Ming Li, decideix portar-li la contrària i seguir les directrius del seu cor. Un espectacle poètic i emocionant sobre els petits herois quotidians, sobre el respecte a la vida i la saviesa innata dels nens.

 

Ja només la sinopsi fa pensar, oi? Doncs ara, unes fotos!

I si voleu vídeos, també en tinc!

VÍDEO

I UN ALTRE VÍDEO

Us deixo, que he de pensar què em posaré per venir a veure-ho, i tota la pesca. No se m’acuden més acudits amb pardal ni amb gra, així que ja n’hi ha prou.