Programació de SETEMBRE

Arranquem el curs 2021-22 amb moltes activitats per aquest setembre!

Començarem amb una doble proposta de xarxa, al parc municipal per aprofitar el bon temps. El dia 12 al migdia hi haurà l’espectacle Picabaralla de contes, i a la tarda, un altre anomenat “Reach Up High“. Ambdós són gratuïts, però cal reserva prèvia a través dels enllaços de Vivetix que podeu seguir.

El mateix dia estrenem un cicle de cinema no comercial, en ocasió de la gira del Festival d’A de Barcelona. Tindrem una proposta de cinema d’autor un cop al mes fins desembre (inclòs). El cicle s’estrena amb la pel·lícula polonesa Nunca volverá a nevar.

El cap de setmana següent, el del 17, 18 i 19 de setembre; estrenem una producció pròpia de teatre amateur: No et vesteixis per sopar. És un vodevil hilarant escrit pel francès Marc Camoletti; on veurem a dos amics fent-se un embolic per encobrir els seus affaires amorosos, embolicant fins i tot la cuinera que havien contractat per la vetllada.

El dia 24 sereu benvinguts a l’estrena de la nostra primera activitat de la línia de programació d’actes. La Jordina Cascante ha preparat una exposició al Casal on reflexiona sobre el temps: Amnèsia. L’exposició obrirà durant el cap de setmana. Diumenge 26 a la tarda estrenarem el cicle comercial de cinema amb la guardonada pel·lícula danesa Otra ronda.