Prepara’t per un octubre molt musical!

posted in: Uncategorized | 0

Iniciem el mes d’octubre amb molta força, el 13 d’octubre a les 20h estrenem el musical T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré, la nova comèdia musical de producció pròpia d’El Casal d’Olesa. Tot el que sempre heu pensat secretament sobre les cites, romanços, matrimonis, amants, marits i esposes, però que mai us heu atrevit a admetre. Amb un repartiment d’actors i actrius olesanes de luxe, l’espectacle farà dues funcions més, el dissabte 14 a les 20h i el diumenge 15 a les 18:30h.

Per la part de Xarxa, la companyia Sifó ens porta el seu nou espectacle de teatre infantil titulat Sabates Vermelles, una mescla de teatre, dansa i circ que narra la història d’una nena pobra que un dia va a parar a una casa benestant. Aquesta adaptació teatral es podrà veure el 22 d’octubre a les 17:30h .

Dissabte 28 es realitzarà la projecció del documental Fauna, una faula de ciència-ficció que contraposa la vida al bosc d’un pastor i el seu ramat amb la del laboratori CReSA, dedicat a la recerca d’una vacuna per la Covid-19. L’acte comptarà amb la presència de Pau Faus, el director, i Júlia Vergara-Alert, la científica olesana entrevistada en el documental. Paral·lelament aquest mateix dia, la Comissió Escola ens proposa un Taller de ceràmica dinamitzat per Ona Boixader i destinat a infants de 5 a 12 anys, que podran experimentar el volum escultòric per mitjà del fang.

Pel que fa al cinema, el pròxim diumenge 29 d’octubre a les 18:30h, emetrem la pel·lícula de terror americana Hereditary d’Ari Aster. Amb la mort de l’àvia de la família Graham, la seva filla Annie rep en herència el domicili familiar. La defunció de la seva mare, amb qui tenia una relació complicada, pot ajudar-la a passar pàgina, però tot es torç quan els seus fills comencen a veure figures fantasmals.

Per acabar, des d’El Casal també potenciem la cultura i l’art olesà, així que el dia 21 d’octubre a les 20h es durà a terme l’emissió de dos curtmetratges: El Secreto de El Pobo i Desconocido, creats per autors del municipi.

T’esperem al teatre!