No et perdis el cinema d’aquest mes de Gener!

posted in: Cinema El Casal | 0

Aquest proper diumenge 28, la sala de teatre del Casal es converteix en un cinema! Com és de costum, podrem gaudir d’una pel·lícula infantil, i tot seguit una per adults (No malpenseu!).

 

Cinema infantil: Ballerina a les 17h.
SINOPSIS:
Felicia és una nena que, després de perdre als seus pares, viu en un orfenat en la seva Bretanya natal. La seva passió és la dansa i somia en convertir-se en una ballarina professional. Per aconseguir-ho s’escapa amb l’ajuda del seu amic Víctor i viatja fins al París del 1879. Allà es farà passar per una altra persona per aconseguir entrar com a alumna de la Grand Opera House i així lluitar per tenir la vida que desitja.

Cinema d’autor: Mi vida a los sesenta a les 19h.
SINOPSIS:
Louise, de seixanta anys, és obligada a jubilar-se abans de temps i decideix usar el temps lliure del que ara disposa en quedar-se embarassada i tenir un nadó. Mentrestant, Frans, també de seixanta anys i propietari d’una galeria, decideix reiniciar la seva carrera trobant a la propera promesa de l’escena de l’art contemporani. Mentre tots dos lluiten per redefinir-se, corregir errors del passat i recuperar el temps perdut, els seus mons xoquen.