Microteatre per partida doble aquest desembre!

posted in: Bloc Juvenil | 0

El Bloc Juvenil volem culminar el projecte d’enguany portant teatre professional al Casal, així que ens hem posat d’acord amb els nostres amics de Píndoles, i hem decidit de portar dues obres de microteatre ben animades per passar més bé aquests dies amb tantes poques hores de llum.

 

El dia serà el diumenge 16 de desembre, a les 18:30. Podreu escollir quina de les dues obres veure primer, doncs muntarem dos grups: ho farem en espais reduïts i només podrem posar unes 30 cadires a cada sala.

 

En total seran dues obres: El Catalon d’una nit d’estiu, i RIP (Rest In Pis). Aquí van les sinopsis.

 

Un nou estil de música està petant-ho molt fort a Barcelona. Aquesta nit, un aspirant a cantant improvisador fa una prova per un dels grups més potents del moment. Però també aquesta nit, coneixerà a la noia que vol veure despertar cada dia. I l’haurà de conquistar sense parar de rimar.

 

Autor: Roc Esquius
Direcció: Roc Esquius
Interpretació: Núria Deulofeu, Blanca Pascual, Carles García i Isidre
Montserrat. (Sí! El nostre Isidre!)
Companyia: Dara Teatre

¿Quants cops hem llegit les portes i parets dels lavabos per passar l’estona? ¿Quantes relacions hauran començat o hauran acabat dins d’un lavabo? ¿Quants cops ens hem hagut d’aguantar la pixera per no enfrontar-nos a un WC infecte? La Laia i l’Agnès es troben enmig del no res, en un lavabo cutre de benzinera, disposades a encarar un viatge que significarà un punt i apart a les seves vides. Però abans de continuar amb el seu viatge, entre cançons de Los Amaya i penya-segats irlandesos, posaran a prova la seva amistat. I les seves bufetes.

 

Autora: Sílvia Navarro
Direcció: Sílvia Navarro
Interpretació: Martina Vilarasau i Júlia Santacana

Pel que fa al preu, si sou socis del casal, o bé menors de 25 anys, són 5€. Si no compliu cap de les dues condicions, 6€. Recomanem que reserveu les entrades, des d’aquest mateix lloc web, per exemple, seguint aquest enllaç: reserva d’entrades.

 

Us hi esperem!