Març de cinema i Esbart

posted in: Uncategorized | 0

Aquest mes de març arriben noves activitats a El Casal.

Dissabte 2 de març a les 17.30 presentem la Mostra de curtmetratges en català de la mà d’Òmnium Pla de Montserrat. Els curtmetratges seleccionats representen una mostra de qualitat, diversitat i risc de la creació cinematogràfica en català posant especial atenció en el talent emergent.

Pel que fa al cinema el pròxim diumenge 10 a les 18:30 h tindrem la projecció de la pel·lícula Anatomia d’una caiguda, de Justine Triet, que ha estat nominada a diversos premis, com ara els Òscars. La Sandra i en Samuel són un matrimoni d’escriptors que comparteixen una vida luxosa en una casa al mig dels Alps francesos, amb el seu fill cec adolescent, Daniel. Quan aquest mor, comença una investigació per esbrinar si es tracta d’un suïcidi o d’un homicidi.

No només això, sinó que l’últim diumenge del mes, el 31 de març a les 18:30 h, emetrem el film de Garth Davis Maria Magdalena.

La producció teatral també tindrà cabuda el dissabte 9 a les 20 h amb la mostra de microteatre Porta a Porta. La mostra inclourà els espectacles Afrodita A-26, una comèdia on en Pol Pulido Ponts s’ha comprat un robot sexual de darrera generació, 8 de març, que rememora els fets del 8 de març de 1857 i els esdeveniments de la fàbrica de camises Triangle Shirtwaist de Nova York, i La Procesión, que explica la història de la preparació de la “Cofradia del movimiento continuo” per desfilar per primera vegada la seva “Virgen del Sagrado Corazón de Maria” a la Feria d’Abril a Sevilla.

En el marc del Centenari de l’entitat, realitzarem un homenatge l’Esbart olesà el diumenge 17 a les 18:30 h. L’Esbart Olesà, entitat que enguany celebra el seu 95è aniversari, també va iniciar els seus primers ballets a El Casal. El proper 17 de març el grup del precos i el cos de dansa de l’esbart ha preparat un petit homenatge per celebrar el centenari del Casal rememorant balls que mostren tota la seva trajectòria amb incorporacions més contemporànies.

També trobareu altres activitats d’Escola, Teatre, Xarxa i Òpera. Recordeu seguir-nos a les xarxes socials per estar al dia de totes les novetats.

Ens veiem al Casal!