Maig de teatre, cinema i concert

posted in: Uncategorized | 0

Aquest maig, estrenem l’obra teatral Gent d’ara i de sempre, l’acte d’homenatge al teatre del Centenari. Aquesta adaptació de l’obra “Gent d’ara” d’Eduard Coca i Vallmajor, tracta el conflicte generacional entre pares i fills, donat que l’hereu d’una família benestant de Barcelona no vol seguir la tradició familiar i fer-se advocat com el seu pare.

Pels que teniu mainada, farem un Taller de lettering per a infants a partir de set anys apassionats pel món de la cal·ligrafia, el disseny i els quaderns d’il·lustració. Els participants trobaran el seu estil a través de materials com l’aquarel·la i els retoladors perfilats.

Pel que fa al cinema, tindrem la projecció de la pel·lícula Sometimes I think about dying, de Rachel Lambert, dins del marc de l’Americana Film Fest, el festival de cinema independent nord-americà de Barcelona. I també passarem el drama de ficció 20.000 espècies d’abelles, que tracta la transsexualitat en la infància.

A final de mes, hi haurà un vermut musical de la mà del grup olesà Coneguts, on interpretaran les seves cançons més destacades, a banda de versionar altres temes populars del pop-rock català.

Per acabar, ja teniu disponible el segon capítol d’El Casalet, el pòdcast d’El Casal, on ampliem i conversem sobre la temàtica de varies activitats d’aquest mes. A més, aquest mes podreu gaudir de la gravació d’un programa en directe des de la Mostra d’Entitats.

Ens veiem a El Casal!