La segona temporada de 13 Reasons Why arriba al Casal

posted in: Bloc Juvenil, Uncategorized | 0

Els interrogants que va deixar la primera temporada no van ser pocs. Vine al Casal i descobriràs que les cintes van ser només el principi.

 

La sèrie de Netflix “13 Reasons Why” va ser tot un fenomen el 2017. EL passat 18 de maig es va estrenar la segona temporada per aclarir les incògnites que van quedar sense resoldre. L’institut Libery high es prepara per anar a judici, però algú procurarà impedir a tota costa que la veritat sobre la mort de Hannah Baker no surti a la llum. Tot i que la Hannah no desapareixerà aquesta segona temporada, no serà ella qui narri la història: hi haurà 13 narradors diferents. Una altra de les novetats d’aquesta nova temporada és que les cintes de cassette han estat substituïdes per polaroids que aniran donant pistes sobre el nou misteri: Qui les estarà passant? Per què?

Et convidem que vinguis al Casal a veure els 3 primers capítols de “13 Reasons Why” i que descobreixis amb nosaltres el que està tramant Tyler, què passa amb l’Alex, com acabarà el judici, si en Clay està en perill o si aconseguiran mantenir-se units.

 

Com sabem que són moltes coses a digerir, hi haurà servei de barra amb beguda i crispetes.