Fira de Jocs + A quant va la mel?

posted in: Xarxa Olesa | 0

El proper diumenge 15 de setembre a partir de les 17h, al parc de l’ajuntament, La Xarxa Olesa muntarà la seva ja tradicional fira de jocs, on els nens podran jugar a l’aire lliure en diferents activitats. Tot seguit, a les 19h, els de La Tresca i la Verdesca ens ofreriran l’espectacle “A quant va la mel?”

L’espectacle A quant va la mel? suposa una nova forma d’entendre el joc com a eina d’animació. Els jocs que formen el repertori han estat seleccionats per la seva vinculació directa amb la tradició, ja sigui amb l’estructura de les cançons o amb l’ús de determinats elements, i per fer que el públic ocupi tot l’espai creant grups espontanis de jugadors de totes les edats. La comunicació entre els participants, el record de diferents formes de jugar i la sorpresa són presents al llarg de tot l’espectacle ja que els diàlegs, les cançons o els objectes que omplen la plaça són el fil conductor dels diferents jocs. I, al sortir de l’espectacle, qui ha jugat marxa ple de jocs i melodies tradicionals, i amb la mirada de qui reconeix en cada lloc i en cada objecte una nova oportunitat de jugar.

Us en deixem la sinopsi, també:

Comença l’espectacle. 3 apicultors treballen de valent disposats a elaborar la mel més dolça per tal que la degustin en exclusiva els assistents. Les abelles van de flor en flor i el pol·len, surant en l’aire, s’encarrega de donar un toc màgic a l’ambient. Entremig dels ruscs van apareixent alguns personatges, cadascú porta la seva història sota el braç però totes estan cosides per un mateix fil: la música. Un dimoni punyeter et voldrà fer pessigolles. No ens estranya que tots tinguin tantes ganes de tocar-li el clatell. La tendra formigueta de la col haurà de tornar a casa abans que es faci fosc. Haurem d’ajudar-la a trobar l’aliment que més li agrada si no volem que pel camí se li faci de nit. Els nens de la selva veneçolana tenen por del Chiriguare, l’animal fabulós que s’amaga dins el llac. Però el Samurito és un nen tan entremaliat que no pararà quiet mai.

Us hi esperem! Porteu els nens, si pot ser. :)))