El Trencanous de Tchaikovski amb The Royal Ballet

posted in: Òpera | 0

Qui hagués dit que podies veure un ballet com és “El Trencanous“, tan adient per aquestes dates, a un teatre com El Casal. El secret és que és una retransmissió en alta definició i rigorós directe de la Royal Opera House de Londres.

És una excel·lent obra per a introduïr-se al ballet, per a tota la família! La molt estimada música de Txaikovski es correspon amb una aventura màgica viscuda la nit de Nadal per Clara i el seu ninot en forma de trencanous. El seu viatge al País dels Dolços conté alguns dels moments més coneguts de tota la història del ballet, com la Dansa de la Fada Confitada i el Vals de les Flors.

La producció de Peter Wright per a The Royal Ballet es manté fidel a l’esperit d’aquest clàssic del ballet rus, amb detalls d’època i flocs de neu que ballen. L’abundància de papers solistes i els números de conjunt posen en relleu la tècnica de primeríssima classe de la companyia en aquest clàssic nadalenc.

Així doncs, apunteu: dilluns 3 de desembre, a un quart de nou del vespre (20:15)

L’entrada són 15€, que per un ballet està força bé. És Nadal i val la pena gastar en cultura, més que en coses materials!

Ens veiem allà!