Aterra El Petit Príncep!

posted in: Teatre | 0

L’any 1987 es va estrenar una adaptació teatral d’El Petit Príncep a El Casal, de la mà de Carles Dinarès, amb un jove Isidre Montserrat fent de petit príncep. Després de tots aquests anys, tornem a visitar el clàssic amb el mateix director i aviador. El projecte es va començar a gestar el juliol del 2022, amb les mítiques il·lustracions de Saint-Exupéry a l’estil blueprint. Aquests dibuixos, ajudats d’una maqueta de l’escenari d’El Casal creada expressament per això, van començar a bastir una escenografia i atrezzo distintius, fantasiosos i minimalistes.

Com a base de text amb el qual es van començar els assaigs de taula es va prendre l’adaptació que ja s’havia fet l’anterior vegada, amb algunes modificacions. Igual que al conte, l’aviador és el narrador, i va acompanyat del petit príncep, que li explica les seves peripècies. Qui les representa, però, serà un altre actor.

Part de la feina que s’ha fet a l’escenari és la instal·lació d’un tul que pot pujar i baixar molt ràpidament i on s’hi projectaran entre escenes. Una estructura de tarimes donarà diferents alçades a l’escenari, i es comptarà amb elements escenogràfics versàtils i, en un cas particular, endollables!

La companyia Teatre del Galió estem orgullosos de presentar-vos el resultat del que hem fet durant tot aquest temps. Us hi esperem!