Astral, el documental

posted in: Cinema El Casal | 0
Diumenge dia 20 de novembre a les 18 h

Sabem des de fa molts i molts mesos. Cada un de nosaltres fem el que tenim a l’abast per posar-hi remei, però a la Mediterrània, el nostre mar, cada dia centenars de persones continuen jugant-s’hi la vida fugint d’una guerra. Hem de seguir actius. Abans de continuar llegint, sisplau, obre aquesta PÀGINA
Aquesta ONG, com segurament ja saps, ha protagonitzat recentment un dels documentals més impactants dels darrers anys, Astral, difós pel programa de TV “Salvados” i actualment de gira.
Ara, diverses entitats olesanes hem organitzat un passi solidari d’aquest documental. Entre tots i totes recollirem diners per a ProActiva i contribuirem a la difusió i conscienciació de la crisi humanitària potser més gran que el nostre entorn ha viscut darrerament. Les portes de casa nostra són obertes, malgrat els impediments que incomprensiblement ens posen.
Així doncs, et convoquem al visionat del documental Astral.
DONATIU: 5€
Tambe podeu per donatius adicionals
Si no pots assistir-hi i hi vols col·laborar, pots fer l’aportació a fila zero a partir d’avui mateix a l’establiment Nova Imatge (davant de l’Ajuntament)