Arrenquem una temporada històrica!

posted in: Uncategorized | 0

Arriba setembre, i amb ell, una nova temporada plena de novetats a El Casal. Enguany, presentem una cartellera plena d’opcions per xics, joves i grans.

Per una banda, mantenim la realització d’obres de producció pròpia i, a banda d’una nova edició de Els Pastorets, a l’octubre s’estrenarà el musical T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré, l’adaptació d’una comèdia que tracta les relacions sentimentals mitjançant una visió irònica i gamberra de la vida en parella.

Per altra banda, també continuem amb els Tallers de teatre per infants, joves i adults, que ja han obert les seves inscripcions per a persones que vulguin experimentar el món de la interpretació. A partir del 13 de setembre, es reprendran els tallers, a càrrec d’Oriol Garrido Roca i de regularitat setmanal. Si vols inscriure-t’hi, aquí tens tota la informació.

Tot i això, la principal novetat d’aquest any arribarà al gener amb la Celebració del Centenari del Casal d’Olesa, que per commemorar els cent anys des de la fundació de l’entitat s’ha preparat diverses activitats especials que recordaran la història d’El Casal des dels seus inicis.

Per acabar, aprofitem per anunciar la creació d’una nova “newsletter” mensual per correu electrònic on s’anunciaran les activitats més destacades previstes per cada mes, a banda d’altra informació rellevant. Si vols subscriure-t’hi i assabentar-te de les novetats abans que ningú, omple el formulari que trobaràs aquí.

Recordeu seguir-nos a les xarxes socials per estar al dia de totes les novetats i sorpreses d’última hora. Ens veiem al Casal!