Aquest Divendres i Dissabte, Vine al Teatre amb Rojo/Roig!

posted in: Butaka Olesa, Uncategorized | 0

Aquest cap de setmana, no us podeu perdre una (com a mínim) de les dues representacions que farà la Sherezade al teatre d’El Casal. Divendres 16 serà en castellà i Dissabte 17 en Català; tots dos dies a les 20:30. L’entrada general val 8€ i per menors de 25 i socis, 6€. Esperem que ho gaudiu! Si en voleu saber més, aquí va la sinopsi:

ROIG, quasi invisible
SINOPSI

“Roig, quasi invisible” és un espectacle per a adults que narra el pas de la infància a l’adolescència. Un passeig per les transformacions que experimenten els cossos, les relacions i els espais que habiten. L’escenari gairebé ple amb una cadira que no és el que sembla i un fil gairebé invisible per entrellaçar la ficció amb experiències personals. Sherezade fa brillar la realitat  entrellaçant les històries i aconseguint, per moments, que també sigui la nostra pròpia història.
A Roig quasi invisible tot està cosit i recosit, encara que sembli que els fils s’embullen, perquè ells són d’embolicar-se, encara que sembli que tot sorgeix d’una manera casual, no us deixeu enganyar, la seva màgia és aquesta precisament, que sembli senzill.

Ens veiem allà!