A l’abril, musicals mil!

posted in: Uncategorized | 0

Aquest abril a El Casal tenim cinema, teatre, òpera i espectacles musicals.

Començant el dissabte 20 d’abril, estrenem l’espectacle musical Musicalitza’t, que fa un repàs a diversos números musicals, coreogràfics i escènics dels millors musicals de la història, entrellaçats per les divertides aportacions d’un presentador extravagant i simpàtic. Amb un repartiment d’actors i actrius olesanes de luxe, l’espectacle farà una altra funció, el diumenge 21 a les 18h.

L’últim diumenge del mes, emmarcat en les activitats del centenari, farem un homenatge al cinema d’El Casal, fent un repàs a la història d’aquesta art en l’entitat, que és gairebé tan antiga com el propi primer edifici.

A més a més, hem començat una nova iniciativa: El Casalet, un nou pòdcast sobre cultura, actualitat i curiositats de la mà del jovent d’El Casal d’Olesa. Volem centrar-nos a parlar, debatre i divertir-nos amb temàtiques culturals de tota mena així com fer un repàs de la programació d’El Casal i promocionar les seves activitats. En el programa d’aquest mes parlem amb l’Emma Cánovas, directora de Musicalitza’t, sobre musicals, també fem un quizz sobre l’esbart i un horòscop especial d’El Casal. No us el perdeu!

Finalment, també podreu gaudir de les activitats de Cinema, Xarxa, Escola i Òpera programades per a tots els públics.

Recordeu seguir-nos a les xarxes socials per estar al dia de totes les novetats i sorpreses d’última hora. Ens veiem al Casal!